Fear of sleep

Igår var jag med Fredrik och Emma och kollade på melodifestivalen! Moniker skulle ju lätt vunnit, hur coola som helst! Sen kollade vi lite på The grudge 3 oxå som gick på tv, långt ifrån lika bra som den första iaf, menmen. Gick väl hem därifrån runt 12 kanske, kom hem och pratade lite med erika och somnade.

Idag har jag inte hunnit gjort något alls. Ska nog ta det lugnt mest och sen åka till Erika, nice.

Pappa har tagit med sig kameran oxå så jag kan inte fota på typ 3 veckor, fml. Tog lite bilder med Fredriks kamera igår iaf, kan ju hoppas att han skickar dem till mig.

Freak on a leash

Har inte orkat skriva någonting de senaste 2 dagarna för jag varit med erika non-stop :D Igår var vi på bio och kollade på Adjustment bureau. Bra film tycker jag, väldigt udda och spännande. Sen när vi kom hem så kollade vi på Love and other drugs. Den var oxå bra, fast inte så speciell egentligen. En vanlig rom-com.

Fina 2 dagar <3

8


8 månader. Jag älskar dig.

Ordinary life

Idag var jag till stan och var cool. Först var jag till POLISEN (!) och skaffade ID-kort. Sen gick jag ner till stan och fotade lite här och var, bara random tråkiga saker. När jag kom ner till stan gick jag på banken och fixade internetbank och VISA-kort. Nu kan jag handla vad jag vill!
Random hus på väg ner till stan


Stans fulaste hus


Mamsen i bilen på väg hem från stan

Bloggtips

Ska vara snäll med alla och tipsa om världens bästa blogg! Det är såklart min käre vän Fredriks blogg, kolla in den förhelvete!

http://xpectation.blogg.se/

Självporträtt

Photosession med mig själv!
Är jag inte snygg så säg?

Bensinskatt?

Såg precis ett facebookevent som heter "Vägra tanka bilen i Sverige". Den går ut på att ingen ska tanka bilen på fredag i en protest mot de höga bensinskatterna. Jag trodde först det var för att man skulle vara snälla mot miljön då jag läste titeln, men icke. Blåst grupp måste jag säga. Bensinskatten lär ju vara så hög på grund av miljöhot osv, men om vi ska bli som USA så är det ju bara att sänka den, visst. Sverige är trots allt ett av världens rikaste länder. Dör vi av att betala några kronor mer per liter? Knappast.

Pretty handsome awkward

Go with the flow

Har man ingenting att göra så kan man ju alltid foto som en galning och hoppas på bra resultat. Efter lite Photoshopande så kan man ju nästan vara nöjd.

Woho

Jag går i Fredriks fotspår och börjar, fjortisblogga, woho! Eller va? Startade den mest "for funsies". Startar med ett par bilder!

RSS 2.0